Festival

TAKUYA KURODA

Juna Serita je jedna od izvornih članica i osnivačica japanskog banda i YouTube senzacije TOKYO GROOVE JYOSHI. Njihov glazbeni spot »What is Hip?« dosegao je milijune pratitelja na društvenim mrežama, a “Funk No. 1”, čak 8.5 milijuna pregleda u manje od godinu dana. Članice se razilaze 2020. i Juna Serita nastavlja sa solo karijerom, osniva novi girl band.

Juna Serita je basistica, pjevačica, skladateljica i voditeljica benda iz koja šokira svijet svojim nevjerojatnim zvukom, snažnim grooveom i upečatljivom originalnošću od samog početka svoje karijere. Unatoč svojoj mladosti, Juna je već prikupila veliki broj sljedbenika s milijunima pregleda na svim platformama društvenih medija i radila je s etabliranim imenima moderne glazbe uključujući Matta Schofielda, Kirka Fletchera, Davidea Pannozza, Jacka Gardinera i Sinu Doeringa.

Izdala je tri albuma i svaki je postigao velik uspjeh na Itunes ljestvicama od Japana i Danske do Turske. Kritičari su je prozvali Princezom funka i jednom od najboljih basistica svijeta.

Subota, 08. 07. 2023., 21:30 h , Ljetna pozornica