Festival

NEOBIČNA AVANTURA - TEATAR OZ

Radionica za djecu 7- 11 godina. Voditelji: Iva Volović i Anton Železnik

Jeste li spremni otkriti koju priču nosi radionica „Neobična avantura“? Zanima li vas na koje se sve maštovite načine može slušati i osjetiti glazba? Ako je vaš odgovor da, slijedi uzbudljivo putovanje u kojem ćete ponešto naučiti o onim glazbalima u jazzu koja pokreće dah i u trenutku kad pomislite da bi to možda mogao biti kraj doznati da je dahom moguće i slikati.

Radionica je zamišljena kao divergentna igra - interaktivna kreacija vlastitog likovnog uratka inspiriranog slušanjem odabranih jazz skladbi i edukativne motivacijske priče.
Djeci je omogućeno istraživanje glazbenih i likovnih elemenata na prirodan i njemu primjeren način, kroz dvosmjernu komunikaciju s voditeljima i neposredan dodir s glazbom u cilju razvijajanja kreativnosti i divergentnog promišljanja kroz glazbeno-likovni izraz.

Cilj radionice je sloboda izražavanja, razvoj mašte i umjetničke osvještenosti, povećavanje socijalne osvještenosti, samopoznavanja, samopoštovanja i samouvjerenosti. Pomaže u razvoju sustavnog i kreativnog mišljenja, sposobnosti djece da nekonvencionalno razmišljaju i objedinjuju umjetničke forme.

Nedjelja, 07. 07. 2024., 10:00 h , Hrvatski muzej turizma - Villa Angiolina